Een winnaar aanwijzen is erg simpel; ga naar de wedstrijdpagina en zorg ervoor dat u bent ingelogd!

1. Login
2. Ga naar ontwerpwedstrijden → mijn wedstrijden
3. Klik op de wedstrijd titel
4. Klik op het winnende ontwerp
5. Klik rechts op de grijze knop `kies als winnaar`
6. Daarna op bevestigen klikken.

Indien u in eerste instantie alleen de plaatsingskosten hebt betaald, dan ziet u na stap 4 op uw scherm eerst een betaalverzoek voor het restant van het prijzengeld. Zodra de betaling is gedaan, gaat u verder met  de stappen 5 en 6.

De ontwerper zal de bestanden via de chat uploaden.

Nadat de bestanden geüpload en gecontroleerd zijn, moet het prijzengeld (=tegoeden) vrijgegeven worden. Als u ingelogd bent, klikt u op het winnende logo, dan ziet u rechts van het logo een groene button 'tegoeden vrijgeven'. Zodra deze is aangeklikt, wordt de winnaar door ons uitbetaald.