Beleid voor het gebruik van de marktplaats


Op onze site is het mogelijk om je eigen producten en diensten via onze marktplaats aan te prijzen. Het is een prachtig medium om op een eenvoudige manier nieuwe klanten te werven en je netwerk uit te breiden. Via deze pagina willen we duidelijk maken, hoe je jouw product of dienst op onze site kunt plaatsen en wat wel en niet is toegestaan.Hoe moet het product c.q. dienst gepresenteerd worden? 


Voor de klant moet het duidelijk en overzichtelijk zijn, welk product c.q. dienst hij uiteindelijk ontvangt. Dat is de reden dat het product / dienst goed gespecificeerd moet worden. Voordat het product / de dienst in onze marktplaats geplaatst worden, moeten eerst een aantal stappen doorlopen worden.


  1. Geef eerst een korte omschrijving: maximaal 60 karakters
  2. Vervolgens omschrijf je jouw product / dienst zo nauwkeurig mogelijk. De klant moet weten, wat hij kan verwachten als hij het product / de dienst bij jou afneemt. Zorg ervoor dat er geen misverstanden achteraf kunnen zijn. Vermeld dus duidelijk op welke manier bijvoorbeeld het visitekaartje is bedrukt: zowel de voorkant als achterkant of alleen de voorkant. De maatvoering van een product is ook van belang, zet dat dan bij de omschrijving. 
  3. Bij deze stap geef je de basisprijs voor je product / dienst aan. De prijs van de extra’s wordt bij de volgende stap toegevoegd.
  4. De extra dienstverlening geef je bij deze stap aan. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een extra ontwerp van visitekaartje voor een medewerker, een ontwerp voor een banner op LinkedIn. Ook hier vermeld je duidelijk wat de klant kan verwachten; specificeer je product en/of dienst. 
  5. Onder ‘afbeeldingen’ kunnen de voorbeelden van producten en diensten geplaatst worden. Hierbij kan ook gedacht worden aan video’s. Dit zijn referenties van producten c.q. diensten die jij al eerder aan andere klanten hebt geleverd.
  6. Het is bij deze stap mogelijk om de klant vragen te stellen over het te leveren product of dienst. Bij een ontwerp van een visitekaartje moet de klant een logo aanleveren, maar ook de contactgegevens. Dat kan bij deze stap aangevraagd worden.
  7. Onder ‘overig’ vermeld je wanneer je het gewenste product / dienst kunt aanleveren.De marktplaats is een verzameling van gespecificeerde producten en diensten. In deze marktplaats gaat het niet om flitsende advertenties, maar om betrouwbare informatie voor klanten, die van plan zijn om jouw product / dienst te willen afnemen. 


Afronding

Met de klant spreek je een leverdatum van de producten en diensten af. De bestanden worden via de site geüpload. Vervolgens heeft de klant 3 dagen de tijd om de bestanden te accepteren of om een revisie te vragen. 


Betaling

Over de betaling hoef je je geen zorgen te maken. De klanten, die gebruik willen maken van jouw diensten, betalen vooraf. Zodra de bestanden geaccepteerd worden, kun je het afgesproken bedrag aan je uitbetalingen toevoegen.